De Zuiver Kiezen Podcast

#121 Touch of Matrix Sessie voor JOU!!

May 23, 2023 Yolande Avé - Zuiver Kiezen Coach Episode 121
De Zuiver Kiezen Podcast
#121 Touch of Matrix Sessie voor JOU!!
Show Notes

BELANGRIJK 1) Heb je recent last gehad van psychoses, neem dan eerst contact met me op voordat je deze sessie ondergaat.

BELANGRIJK 2)  voor je dit gaat luisteren: Dit is een Touch of Matrix® light sessie, vergelijkbaar met een XXL meditatie, dus alleen zinvol als je NU lekker kunt gaan liggen en niet gestoord wordt dus : )

De intro -de eerste 10 mins- kun je trouwens wel vast luisteren, daar geef ik je wat uitleg: hoe werkt het, waar gaat de sessie over, wat brengt het je, levert het je op? Best handig : )

 Mijn intentie en wens: dat jij helemaal jezelf durft te zijn, jezelf het allerbeste gunt en jezelf het allerbelangrijkste maakt.

 

De sessie is afgelopen zodra jij je ogen weer vanzelf opent.

Zodra je “er weer bent”, ga je eerst zitten en zodra je ready bent, staan.

Dan klopt je op je verzamelpunt (iets boven het begin van je decolleté) en zeg je “Alles wat er veranderd is, is nu opgeslagen in mijn hele systeem. Dat blijft en wordt beter” En daarna zet je een stampende stap waarmee je weer gegrond, geaard en in het hier en nu bent.

Supergaaf als je me wilt laten weten na de sessie hoe je het ervaren hebt en wat er veranderd is!

 Geniet van de reis! (Ik heb ‘m zelf ook gevolgd nadat ik ‘m opnam en voordat ik ‘m hier deelde en hij is heerlijk!) Liefs!

Meer Yo vind je hier: www.yolandeave.nl en hier: www.instagram.com/yolandeave

Heel gaaf als je me laat weten wat je van de aflevering vond en ik zou het mega te gek vinden als je een 5-sterren review achter wil laten in iTunes of op mijn site. Ook kun je me op Spotify een sterretjes-rating geven. Zo wordt mijn podcast beter "gerankt" en kan ik meer vrouwen bereiken en helpen! Dankjewel en veel liefs! 

 PS: Niet blij met je kleding?
Grote kans dat je tijdens het shoppen op de verkeerde plek zoekt. Er zijn namelijk een miljoen miljard kleren dus ook plenty toffe voor jou! Download de Utrecht Shopping Guide om fantastische winkels te ontdekken: www.yolandeave.nl/utrecht

Nog een PS: Brandshoot in de planning?
En staat het zweet je al op de rug, want wat doe je aan? Hoe ga je op de foto? Hoe zorg je ervoor dat je het juiste uitstraalt en je het juiste doel bereikt met je foto’s? Wat moet je zeker niet vergeten? En in welke fotoshoot – valkuil moet je zeker niet trappen? Dat en veel meer vind je in mijn gratis PDF “9 Tips voor een awesome brandshoot” En die download je hier: www.yolandeave.nl/brandshoot