De Zuiver Kiezen Podcast

#115 Yo & Pam over hoe je sneller en efficienter resultaat hebt

April 21, 2023 Yolande Avé Episode 115
De Zuiver Kiezen Podcast
#115 Yo & Pam over hoe je sneller en efficienter resultaat hebt
Show Notes

Deze podcast gaat over radicale vernieuwing in de persoonlijke ontwikkeling en wij lopen hierin graag voorop!

No more doen zoals iedereen het altijd doet: graven, analyseren, herbeleven... pfff. Dit kost veel moeite, duurt lang, is pijnlijk en levert het je écht wat op?

Volg Pam hier: pamvandenberg.com en @pamvandenbergdotcom, zij doet Integrative Change Work: dmv het doorlopen van 4 stappen helpt ze jou razendsnel oude programma's en patronen die je niet meer dienen vervangen voor dat wat jou wél dient. In de podcast noemt zij ook haar coach Sally Hardie.

 En zelf ben ik inmiddels ook Touch of Matrix therapeut, waarbij ik het kwantumveld gebruik om in 1 x op emotioneel, fysiek, spiritueel en mentaal niveau te werken. Al dat gedrag waarvan je allang weet dat het je niet meer dient (want daar heb je alle reguliere therapieen op losgelaten), maar wat je maar niet lijkt te veranderen is er omdat het is opgeslagen in je onbewuste, in je DNA en in je celgeheugen. En precies daar werk ik met je : )

Onze eerdere gesprekken hoor je in podcast #67 en #100 

Trouwens! Ook mijn Zuiver Kiezen is een vorm van pionieren; het anders doen dan hoe iedereen het altijd al doet! 

Meer Yo vind je hier: www.yolandeave.nl en hier: www.instagram.com/yolandeave

Heel gaaf als je me laat weten wat je van de aflevering vond en ik zou het mega te gek vinden als je een 5-sterren review achter wil laten in iTunes of op mijn site. Ook kun je me op Spotify een sterretjes-rating geven. Zo wordt mijn podcast beter "gerankt" en kan ik meer vrouwen bereiken en helpen! Dankjewel en veel liefs! 

 PS: Niet blij met je kleding?
Grote kans dat je tijdens het shoppen op de verkeerde plek zoekt. Er zijn namelijk een miljoen miljard kleren dus ook plenty toffe voor jou! Download de Utrecht Shopping Guide om fantastische winkels te ontdekken: www.yolandeave.nl/utrecht

Nog een PS: Brandshoot in de planning?
En staat het zweet je al op de rug, want wat doe je aan? Hoe ga je op de foto? Hoe zorg je ervoor dat je het juiste uitstraalt en je het juiste doel bereikt met je foto’s? Wat moet je zeker niet vergeten? En in welke fotoshoot – valkuil moet je zeker niet trappen? Dat en veel meer vind je in mijn gratis PDF “9 Tips voor een awesome brandshoot” En die download je hier: www.yolandeave.nl/brandshoot