De Zuiver Kiezen Podcast

#104 ZELFACCEPTATIE – CHAKRA’S – ZELFHELEND VERMOGEN – ENERGETISCHE GENEESKUNDE – JOY in LIFE - interview met Kirstie Neggers van School of Light

December 09, 2022 Yolande Avé - Not your average style coach Episode 104
De Zuiver Kiezen Podcast
#104 ZELFACCEPTATIE – CHAKRA’S – ZELFHELEND VERMOGEN – ENERGETISCHE GENEESKUNDE – JOY in LIFE - interview met Kirstie Neggers van School of Light
Show Notes

…. Om maar even wat flinke thema’s op te lepelen waar ik het met Kirstie Neggers over had in deze aflevering!

Kirstie voelde zich als kind al anders, maar het concept “hooggevoelig” was nog niet uitgevonden.

Ze vertelt me hoe ze van erbij willen horen, je niet op je plek voelen en zichzelf onderdrukken, steeds meer uiting kon geven aan wie ze werkelijk was. 

Van op een behandeltafel liggen met een uur lang mooie muziek en “alleen maar voelen” naar een vette business waarbij ze mensen leert intuitief leiderschap te nemen en zo te gaan van overleven naar leven.

 Het gesprek is nogal wat meer spiri wiri dan ik gewend ben, maar ik vind dit rete interessant en tegelijkertijd snap ik (met mijn aardse brein hahahaha) het ook niet altijd. 

Gelukkig kan Kirstie heel lekker in Jip & Janneke taal uitleggen wat chakra’s zijn, hoe je ermee kan werken, wat dat je oplevert en hoe je daarmee ook weer je zelfhelend vermogen kunt activeren.

 Ook hebben we het over je grootste angsten, zelfsabotage en de zin van het bestaan.

Hatsaaa, ik zei al: flinke thema’s!! 

Ik merkte dat ik aan het einde van het gesprek even stil werd om alles te processen, dus deze ga ik zelf ook nog vaker luisteren om alle golden nuggets eruit te halen.

Heel benieuwd wat jij eruit haalt!

 

Liefs, Yo

Meer Kirstie vind je hier: www.nickenkirstie.nl en hier: www.instagram.com/nickenkirstie_spiritueelleraar


----------
Meer Yo: www.yolandeave.nl en www.instagram.com/yolandeave

PS: Ik heb leuke gratis goodies voor je!

Nog een PS: Zou je me willen helpen en een 5-sterren review of rating achter willen laten in iTunes of Spotify ? Zo wordt mijn podcast beter "gerankt" en kan ik meer vrouwen bereiken en helpen! Dankjewel!