De Zuiver Kiezen Podcast

#103 Kleding kan ook leuk zijn i.p.v. een moetje

December 06, 2022 Yolande Avé - Not your average style coach Episode 103
De Zuiver Kiezen Podcast
#103 Kleding kan ook leuk zijn i.p.v. een moetje
Show Notes

🔥SIMPELE TRUC WAARDOOR TE GEKKE KLEDING VINDEN WEL LUKT!🔥

Na een Masterclass die ik gaf was ik nog even aan het napraten met een deelneemster en haar conclusie was toen "Goh, kleding kan ook leuk zijn, i.p.v. een moetje!"

Spijker op zijn kop en een waarheid als een 🐄 EN de sleutel om het hele proces te vergemakkelijken.

✨Mindset-dingetje.

Voorbeeld:  als je een nieuwe auto koopt zie je die ineens overal rijden.

Oftewel: Je trekt het aan. Het komt in je realiteit. Je ervaart het de hele tijd.

👉🏼👉🏼👉🏼 En als je dus zegt "kleding is een moetje" en je zit lekker in je weerstand met je hekel aan shoppen, dan gaat het je ervaring ook zijn dat het helemaal kut is.

Try "Shoppen is leuk!" eens!
Kijken wat er dan gebeurt!

Of check deze aflevering!

🙋🏼‍♀️Enjoy!


Meer Yo vind je hier: www.yolandeave.nl en hier: www.instagram.com/yolandeave

Heel gaaf als je me laat weten wat je van de aflevering vond en ik zou het mega te gek vinden als je een 5-sterren review achter wil laten in iTunes of op mijn site. Ook kun je me op Spotify een sterretjes-rating geven. Zo wordt mijn podcast beter "gerankt" en kan ik meer vrouwen bereiken en helpen! Dankjewel en veel liefs! 

 PS: Niet blij met je kleding?
Grote kans dat je tijdens het shoppen op de verkeerde plek zoekt. Er zijn namelijk een miljoen miljard kleren dus ook plenty toffe voor jou! Download de Utrecht Shopping Guide om fantastische winkels te ontdekken: www.yolandeave.nl/utrecht

Nog een PS: Brandshoot in de planning?
En staat het zweet je al op de rug, want wat doe je aan? Hoe ga je op de foto? Hoe zorg je ervoor dat je het juiste uitstraalt en je het juiste doel bereikt met je foto’s? Wat moet je zeker niet vergeten? En in welke fotoshoot – valkuil moet je zeker niet trappen? Dat en veel meer vind je in mijn gratis PDF “9 Tips voor een awesome brandshoot” En die download je hier: www.yolandeave.nl/brandshoot