De Zuiver Kiezen Podcast

#86 When je een hekel aan strijken hebt: doe dit

October 04, 2022 Yolande Avé - Not your average style coach Episode 86
De Zuiver Kiezen Podcast
#86 When je een hekel aan strijken hebt: doe dit
Show Notes

WHEN JE EEN HEKEL AAN STRIJKEN HEBT

- en wie heeft dat niet 🤷🏼‍♀️

Dan heb ik dus een dikke vette TOPtip voor je.
Meerdere zelfs!


Ben jij team strijk?
Of team "zoek het maar uit met je strijk ik doe het niet" ?
En wie doet het dan?
En laat jij kleding in de winkel of in je kast hangen die je eigenlijk wel helemaal te gek vindt, maar ja.. dan moet je strijken, dus laat maar?
En is dat wel zo slim? Of kan dat ook anders?

Let me know. En check gauw deze aflevering!

Liefs, Yo.

PS:  Je nieuwe BFF de kledingstomer vind je hier: KLEDINGSTOMER van Princess*!


Meer Yo vind je hier: www.yolandeave.nl en hier: www.instagram.com/yolandeave

Heel gaaf als je me laat weten wat je van de aflevering vond en ik zou het mega te gek vinden als je een 5-sterren review achter wil laten in iTunes of op mijn site. Ook kun je me op Spotify een sterretjes-rating geven. Zo wordt mijn podcast beter "gerankt" en kan ik meer vrouwen bereiken en helpen! Dankjewel en veel liefs! 

 PS: Niet blij met je kleding?
Grote kans dat je tijdens het shoppen op de verkeerde plek zoekt. Er zijn namelijk een miljoen miljard kleren dus ook plenty toffe voor jou! Download de Utrecht Shopping Guide om fantastische winkels te ontdekken: www.yolandeave.nl/utrecht

Nog een PS: Brandshoot in de planning?
En staat het zweet je al op de rug, want wat doe je aan? Hoe ga je op de foto? Hoe zorg je ervoor dat je het juiste uitstraalt en je het juiste doel bereikt met je foto’s? Wat moet je zeker niet vergeten? En in welke fotoshoot – valkuil moet je zeker niet trappen? Dat en veel meer vind je in mijn gratis PDF “9 Tips voor een awesome brandshoot” En die download je hier: www.yolandeave.nl/brandshoot

*Dit is een affiliate link dus dat betekent dat ik een paar procent commissie krijg als je via deze link koopt. Uiteraard betaal jij niets extra's.