De Zuiver Kiezen Podcast

#80 Deze hardnekkige kleding mythe moet echt zsm verdwijnen

September 13, 2022 Yolande Avé - Not your average style coach Episode 80
De Zuiver Kiezen Podcast
#80 Deze hardnekkige kleding mythe moet echt zsm verdwijnen
Show Notes

YES! De podcast is terug van weggeweest na een kleine hoognodige break van een maand. Hier vertel ik je alles over in de intro, voordat ik to the point kom over de hardnekkigste kledingmythe die ECHT NU MOET VERDWIJNEN!

En is mythe het goede woord? Denk het niet, want een mythe klinkt nog als iets heel moois. Alsof ik hier een bubbel doorprik. Nee, het is juist het tegenovergestelde!

Vrouwen denken iets heel beperkende over kleding en I'm here om je het tegendeel in te peperen en je daarmee je leven STUKKEN eenvoudiger te maken.

Meer verklap ik er niet over, ga maar luisteren! Liefs! 

✨OP EEN LAAGDREMPELIGE MANIER SAMENWERKEN?⁠✨⁠ Meld je dan voor het Shoot & Stijl @ The Make event op 17 september!


⁠Meer Yo vind je hier: www.yolandeave.nl en hier: www.instagram.com/yolandeave

Heel gaaf als je me laat weten wat je van de aflevering vond en ik zou het mega te gek vinden als je een 5-sterren review achter wil laten in iTunes of op mijn site. Ook kun je me op Spotify een sterretjes-rating geven. Zo wordt mijn podcast beter "gerankt" en kan ik meer vrouwen bereiken en helpen! Dankjewel en veel liefs! 

 PS: Niet blij met je kleding?
Grote kans dat je tijdens het shoppen op de verkeerde plek zoekt. Er zijn namelijk een miljoen miljard kleren dus ook plenty toffe voor jou! Download de Utrecht Shopping Guide om fantastische winkels te ontdekken: www.yolandeave.nl/utrecht